Will Smith viert groot familiemoment voor dochter Willow Smith

De Oscarwinnaar deelt Willow en Jaden met vrouw Jada Pinkett Smith. Het is een groot moment voor Willow Smith, aangezien zij de eerste in de beroemde Smith-familie wordt die een grote mijlpaal bereikt.

De 23-jarige is officieel de eerste in haar familie van musici geworden die een miljard streams heeft bereikt met een van haar nummers op Spotify, namelijk haar nummer ‘Wait a Minute!’ uit 2015. Het was haar trotse vader Will die naar zijn Instagram ging om de prestatie van Willow te bewonderen en een foto van zijn telefoonscherm te delen op haar Spotify-pagina, om te bevestigen dat ze inderdaad een streaming-miljardair was.

“@willowsmith is de eerste persoon in de familie die een nummer heeft met MILJARD streams!!” schreef hij trots, terwijl Willow in de reacties reageerde: “Ik hou van je, papa.”

Anderen, zoals Tyra Banks, Sharon Stone en Shonda Rhimes, vierden ook de jonge muzikant, waarbij Will’s frequente medewerker DJ Jazzy Jeff antwoordde: “Luister naar wat je net zei … dat is gangster.”

Willow, die in 2010 doorbrak in de muziekindustrie met het nummer ‘Whip My Hair’, heeft ook nog een nummer met meer dan 500 miljoen streams, namelijk haar nummer uit 2020 van THE ANXIETY (haar samenwerkingsproject met Tyler Cole), ‘Meet Me At  Our Spot.”

Will, 55, heeft een paar nummers met meer dan 300 miljoen streams, allemaal van zijn debuutalbum, Big Willie Style uit 1997, waaronder ‘Miami’ en het immer populaire ‘Gettin’ Jiggy Wit It’.

Maar ook de 25-jarige zoon van Jaden, Will en vrouw Jada Pinkett Smith is in de race, die een bloeiende muziekcarrière heeft die in 2011 begon. Zijn meest gestreamde nummer is ‘Icon’ uit 2017 van het album SYRE, dat bijna 400 miljoen streams.

error: Kopiëren mag niet!