Kaia Gerber, Kendall Jenner en Jennifer Lopez delen hetzelfde Athleisure-uniform

De streetstyle van Kaia Gerber is de laatste tijd echt ongelooflijk. Haar vrijetijdslooks zijn van topminimalisme, omdat ze vaak kiest voor verfijnde basics en luxe accessoires. Haar casual stijl is niet anders: ze wendt zich voortdurend tot het cultfavoriete athleisure-merk Gym Shark voor neutrale, comfortabele leggings.

Gerber beschouwt zichzelf als een fan van de cultfavoriete Vital 2.0 Seamless-legging van het merk, die is gemaakt van zweetafvoerend materiaal en ademend mesh, maar ze is ook gespot in de Marl Seamless-legging. De It-girl heeft de neiging haar favoriete klompen te ruilen voor een paar Nike’s gratis Metcon-sneakers combineert ze vaak met haar leggings tijdens het sporten (die je allebei in een paar van haar favoriete kleuren kunt krijgen).

Wanneer ze niet in het Metcon-paar zit, kiest het model ook voor een paar dad-sneakers van Asics. Als het om atletische kleding gaat, heeft geen enkel ander merk meer aandacht dan Nike.

Het iconische merk bestaat al meer dan 50 jaar, heeft talloze samenwerkingen met beroemdheden gehad en is direct herkenbaar dankzij hun handelsmerk swoosh-logo.

Het is geen verrassing dat Kendall Jenner de voorkeur lijkt te geven aan het merk. Ze draagt ​​vaak de Dri-FIT yogaleggings van het merk, die boterzacht aanvoelen en lichte compressie hebben. Trouw aan het merk heeft Jenner ook Nike-sneakers gedragen, en ook al waren haar bijpassende oranje sneakers een samenwerking in beperkte oplage, je kunt nog steeds een soortgelijke look stelen.

error: Kopiëren mag niet!