Zendaya en Florence Pugh verslaan de rode loper tijdens de première van Dune

De actrices liepen over het tapijt naast costars Timothée Chalamet, Josh Brolin en Austin Butler. De actrices woonden dinsdag een Dune: Part Two-première bij in Auditorio Nacional in Mexico-Stad, samen met costars Timothée Chalamet, Josh Brolin en Austin Butler en filmmaker Denis Villeneuve.

Zendaya (27), die Chani speelt in de film, gekleed in een bruine cropped top met col en bijpassende rok met dijsplitten. De stylist van de ster, Law Roach, plaatste een video opnieuw op fanpagina Zendaya Collective, waarin haar outfit werd genoemd als Bottega Veneta. De Shake It Up-aluin had ook een glad kapsel en puntige naaldhakken.

De 28-jarige Pugh, die prinses Irulan speelt in de film, droeg een witte nauwsluitende jurk met een gedetailleerde rok in zeemeerminstijl. Haar blonde haar was ook gestyled in een stijlvolle, rommelige pixie, waardoor haar bungelende oorbellen zichtbaar bleven.

“Voorbereiding voorbereidingsbob Dag 2 van de pers in Mexico-Stad voor @dunemovie!!!,” luidde haar onderschrift op X terwijl ze een gezichtsmasker droeg terwijl ze haar hoofd naar wat muziek zwaaide.

error: Kopiëren mag niet!