Samridhi Shukla onthult dat ze voor Alia Bhatt heeft gedubd voor de andere versie van Brahmastra

Samridhii Shukla, bekend van haar rol in “Yeh Rishta Kya Kehlata Hai”, heeft naast acteren nog een ander facet van haar talent onthuld. Naast haar succes op het scherm is Samridhii ook een ervaren voice-overartiest.

In een recent interview deelde ze inzichten in haar reis en ervaringen in de entertainmentindustrie. Samridhii onthulde, dat haar intrede in de glamoureuze wereld van entertainment enigszins toevallig was. Als voice-overkunstenaar bezocht ze productiehuizen, waar mensen haar vaak voor een actrice hielden. Ondanks dat ze het aanvankelijk ontkende, omarmde ze uiteindelijk het idee om te acteren.

Aangemoedigd door haar vader, begon Samridhii auditie te doen en kreeg uiteindelijk rollen die haar acteertalent lieten zien. Zelfs toen ze zich vestigde als actrice, zette Samridhii haar werk als voice-overartiest voort.

Een opmerkelijk project waaraan ze werkte was ‘Brahmastra’, waar ze haar stem leende aan Alia Bhatt voor de OTT-versie van de film, die wereldwijd werd uitgebracht. Bovendien hintte ze naar nasynchronisatie voor een ander groot project dat in september werd uitgebracht, hoewel ze de naam ervan niet bekendmaakte.

Momenteel portretteert Samridhii in “Yeh Rishta Kya Kehlata Hai” het karakter van Abhira, naast Shehzada Dhami als Armaan. De verhaallijn draait om hun gedwongen huwelijk, georkestreerd door Akshara vóór haar overlijden, om Abhira te beschermen tegen Yuvraj. Nu Yuvraj terugkeert uit de gevangenis, escaleren de spanningen terwijl hij wraak wil nemen op Abhira. Te midden van deze onrust voegt Ruhi, die gevoelens koestert voor Armaan, nog meer complexiteit toe door te proberen zijn genegenheid te winnen.

error: Kopiëren mag niet!