De nieuwe mouwtattoo van Megan Fox was brutaalste deel van haar Grammy’s-look 

Fox woonde in 2024 een Grammy’s-horlogefeest bij, bedekt met parels, Swarovski-kristallen en maliënkolder, maar haar nieuwe tatoeage stond centraal. Megan Fox maakte haar eerste grote verschijning van 2024 in wat mogelijk haar meest naakte look ooit is – maar ze bedekte hoogstens haar arm van boven tot onder met wat zieke nieuwe inkt.

De actrice en Pretty Boys Are Poisonous-auteur, 37, woonde zondagavond de Jam for Janie GRAMMY Awards Viewing Party bij, waar ze debuteerde met een gedurfde mouwtattoo.

De body art van Fox toont een bos bloeiende roze bloemen die langs haar arm naar beneden lopen, evenals een illustratie van een vogel die zijn vleugel langs haar binnenste biceps spreidt.

Fox is geen onbekende in het laten zetten van inkt en heeft tijdens haar leven meer dan twintig tatoeages verzameld, van haar sierlijke hemelse vingermarkeringen tot de glibberige slang (gemaakt door kunstenaars Jesse Krydick en Syd Smith) die haar oude toewijding aan ex-man Brian Austin Green bedekte. Ze heeft ook een bijpassende liefdesstempel met verloofde Machine Gun Kelly.

Op het Grammy-feestje van 4 februari droeg de moeder van drie kinderen ook een op maat gemaakte, blote maliënkolderjurk van AKNA die haar verse tattoos liet zien – en nog veel meer. AKNA-ontwerper en creatief directeur Aidan Euan onthulde dat de intrinsieke handgemaakte metalen slip volledig was ontworpen met zoetwaterparels, metalen platen van verschillende afmetingen en “bestrooid” met Swarovski-kristallen. Euan voorzag Fox ook van een handgemaakte string, ingelegd met Swarovski-edelstenen. Fox’s avondje uit bewees ook dat ze een echte haarkameleon is.

Pro Dimitris Giannetos, die vele malen met de ster heeft samengewerkt, veranderde de rode bob van de ster in een “Marshmallow pink shag” voor de grootste muziekavond. “Het is geen pruik, het is een wonder”, schreef Fox op haar Instagram Story.

De aandacht voor detail hield daar niet op: haar roze manicure, gedaan door Brittney Boyce en CND, paste perfect bij haar haarkleur voor een algehele sexy Barbie-sfeer

error: Kopiëren mag niet!