Modeontwerpster Tarun Tahiliani prijst Alia Bhatt voor het dragen van haar huwelijkssari tijdens de Nationale Prijsuitreiking

Bollywood-modeontwerper Tarun Tahiliani heeft onlangs gezegd dat hij zijn kostuums niet aan stylisten mag uitlenen, zodat beroemdheden deze op luchthavens kunnen dragen. Hij prees Alia Bhatt voor het promoten van duurzame mode.

In een interview met Hindustan Times benadrukt Tarun de bruikbaarheid van het meerdere keren dragen van outfits, wat suggereert dat deze met de jaren verbeteren. Hij observeerde een trend onder bruiden om de keuzes van Bollywood-acteurs na te bootsen, maar in plaats daarvan aan te dringen op eenvoud. Tahiliani adviseerde tegen buitensporige make-upveranderingen voor bruiloftsevenementen en waarschuwde tegen het ongemak van zware lehenga’s.

Tarun prees ook actrice Alia Bhatt voor haar promotie van duurzame mode. Hij prees haar beslissing om haar bruiloftssari opnieuw te dragen tijdens de National Awards-ceremonie vorig jaar, waar ze de prijs voor beste actrice ontving voor haar rol in Sanjay Leela Bhansali’s hitperiodedrama uit 2022, Gangubai Kathiawadi.

De actrice had de ivoren sari aangetrokken voor haar huisbruiloft met Ranbir in april 2022.

De topmodeontwerper vertelde ook over de modieuze luchthavenlooks van Bollywood-beroemdheden. Hij bekritiseert actrices en stylisten, omdat ze buitensporig kozen voor dure geïmporteerde merken, zelfs voor hun luchthavenkleding, wat volgens hem onrealistische normen stelt voor hun volgers op social mediaplatforms zoals Instagram.

Tarun onthulde dat hij talloze verzoeken ontving van beroemdheden die zijn outfits wilden lenen voor publiciteit via hun ‘luchthavenlooks’. Hij bekritiseerde Bollywood vanwege het homogeniseren van persoonlijke stijlen, waarbij hij de trend opmerkte van individuen die de luchthavenkleding van acteurs nabootsen. Tarun benadrukte dat authentieke stijl inhoudt dat je je unieke stem omarmt in plaats van blindelings de trends van beroemdheden te volgen. Hij benadrukte ook de druk die door sociale media wordt geïntensiveerd om herhaling van outfits te voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!