Celine Dion’s zoon René-Charles Angélil maakt een zeldzame publieke verschijning tijdens de Grammy’s 

Op een oprecht moment tijdens de Grammy Awards 2024 sierde Celine Dion het podium, begeleid door haar oudste zoon, de 23-jarige René-Charles Angélil. Het duo was opvallend aanwezig toen Dion de prijs voor Album van het Jaar uitreikte, die werd geclaimd door Taylor Swift’s Midnights.

Naast een zeldzame verschijning op het Grammy-podium, postte de zoon van Dion ook samen met zijn moeder en Swift.

De betekenis van Dions uiterlijk werd nog vergroot door haar voortdurende strijd tegen het Stiff Person Syndroom, een zeldzame neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door pijnlijke spierspasmen en stijfheid. Ondanks de uitdagingen straalde de 55-jarige zangeres gratie en kracht uit toen ze het podium betrad, begroet door een hartelijk applaus en een staande ovatie van het publiek.

Dion uitte haar dankbaarheid en werd emotioneel als reactie op de warme ontvangst. Ze zei: ‘Bedankt allemaal. Ik hou meteen ook van jullie. Als ik zeg dat ik blij ben hier te zijn, meen ik dat echt vanuit mijn hart.’

Backstage bij L.A.’s Crypto.com Arena werd Dion samen met haar stylist Law Roach gespot in een video die op social media werd gedeeld, ter voorbereiding op haar prijsuitreiking. Voor het grote moment heeft Roach Dion gestyled in een elegante wollen Valentino-jas gecombineerd met een lichtroze chiffonjurk, aangevuld met een stompe bobkapsel en dikke zilveren sieraden. Dion’s Grammy-optreden komt iets meer dan een jaar nadat ze vanwege haar diagnose haar wereldtournee moest annuleren. Ze heeft echter niet toegestaan ​​dat haar toestand haar definieert.

Haar reis, van het ontdekken van haar toestand tot het leren omgaan ermee, zal binnenkort met het publiek worden gedeeld in haar komende documentaire I Am: Céline Dion.

error: Kopiëren mag niet!