Rihanna ziet eruit als Rockstar Royalty in zwarte leren trenchcoat en grungy laarzen

Niemand is zo cool als Rihanna. Met haar nieuwste look evolueerde ze van ultieme biker It girl naar biker royalty met een koninklijke rockstar-jas. De “Diamonds”-zangeres werd vastgelegd in beelden gepubliceerd door Dailymail.com toen zij vrijdagavond uitstapte in Santa Monica, Californië, voor een diner bij celebrity-hotspot Giorgio Baldi in een aandachtvragende fit.

Om te beginnen leek ze op elke centimeter van de koningin die ze is in een oversized, vloeiende, glanzende zwarte leren trenchcoat met een dramatisch uitlopende kraag, enorme vierkante zakken en zilveren hardware. Ze droeg het grote pronkstuk, dat als een cape achter haar aan hing, over een laag uitgesneden zwart topje en een bijpassende broek, die ze in grungy, slordige zwarte laarzen stopte die tot bijna haar middel reikten en bedekt waren met chroomslierten pailletten. Om het donkere thema gaande te houden, accentueerde Rihanna haar ensemble met een langwerpige zwarte leren tas met een zilveren kettingriem, en bracht ze de bling in de vorm van een blitse diamanten tennishalsketting en enorme diamanten statement-oorbellen.

Als finishing touch droeg ze een zwarte baseballpet met het woord ‘Ross’ in rode letters en een witte afbeelding over haar rechte, honingblonde haar en glamoureus met een rijke glanzende mauve roze lip en een zwoele smokey eye.

Het uitje van de Fenty-oprichter volgt op haar reis naar Parijs, Frankrijk, voor de Couture Week, waar ze uiteraard rug aan rug verscheen in adembenemende, hoofddraaiende ensembles. Ze combineerde het stuk met een weelderige bruine bontjas, Tom Ford-pumps met krokodillenreliëf en een schildpadzonnebril van Gucci.

error: Kopiëren mag niet!