Bianca Censori laat alles zien in een doorzichtige regenjas terwijl ze op stap is met Kanye West

Bianca Censori droeg maandag een doorzichtige regenjas met niets eronder tijdens een uitstapje naar een muziekstudio met Kanye West in Los Angeles. Censori’s doorzichtige poncho had zwarte letters op de voorkant om een ​​deel van haar borststreek te bedekken, en de knopen aan de boven- en onderkant van het jasje maakten hem ook iets minder transparant, hoewel haar rondingen zeker goed te zien waren.

Ondertussen koos de 46-jarige ‘Gold Digger’-rapper voor een meer conservatieve look in een zwart leren jack, zwarte broek, zwarte regenlaarzen en zwartleren handschoenen. West paste zijn uiterlijk aan door een zwart gezichtsmasker te dragen dat zijn hele hoofd bedekte en een grote zeilachtige beige poncho over zijn geheel zwarte outfit.

De doorzichtige regenkleding is een onmisbaar onderdeel geworden voor het stel, aangezien ze twee weken geleden onlangs werden gespot met soortgelijke looks.

De Grammy-winnaar en zijn vrouw werden eerder gefotografeerd in plastic regenjassen, hoewel Censori’s vorige look blauw en iets minder transparant was dan haar meest recente look. Ze combineerde de hare destijds ook met een paar zwarte ondergoed.

error: Kopiëren mag niet!