Johnny Depp verrast fans met zeldzame persoonlijke post

Acteur en muzikant Johnny Depp verraste zijn fans met een zeldzame maar betekenisvolle boodschap op social media terwijl hij een speciaal evenement vierde waaraan hij deelnam.

De Pirates of the Caribbean-acteur gebruikte sociale media om foto’s te delen van een particulier liefdadigheidsevenement in Londen ten behoeve van de Animal Trust van model Celia Hammond. Depp sloot zich aan bij vriend en singer-songwriter Rod Stewart om een ​​aantal van diens hits uit te voeren, waaronder ‘Maggie May’ en ‘The First Cut is the Deepest’.

Depp deelde een paar foto’s van de avond op zijn Instagram-verhaal en schreef eroverheen: “Voor de Celia Hammond Animal Trust. Bedankt dat je mij hebt ontvangen. JD X.” 

De Celia Hammond Animal Trust deelde het verhaal van Depp en plaatste ook een aantal foto’s van de ervaring die iedereen kon zien.

De Instagram-update bevatte een citaat van Hammond, bericht door de Daily Mail, waarin het model zei: “Ik kan Sir Rod Stewart en Johnny Depp niet genoeg bedanken en natuurlijk Mark Aldridge voor het creëren van zo’n magische ervaring voor ons. We zijn allemaal weggeblazen  door de steun die we hebben gekregen en die we hard nodig hadden om ons belangrijke dierenreddingswerk voort te zetten.”

Depp poseerde met Hammond, Stewart en anderen, terwijl de post ook foto’s bevatte van het muzikale optreden. Hij zei tegen Daily Mail: “Celia’s toewijding en toewijding aan het beschermen van kwetsbare en verwaarloosde dieren is buitengewoon bewonderenswaardig. Ik ben zo blij om deel uit te maken van het succes van de avond, en met de extra bonus dat ik samen met mijn vriend, Sir Rod Stewart, mag spelen.”

De 60-jarige post op sociale media af en toe over zijn kunst-, muziek- of filmprojecten, en zijn fans zijn altijd blij om te horen wat hij allemaal doet. Hij heeft onlangs de opnames afgerond van de volgende film die hij regisseert, genaamd Modi. Dit is Depps eerste regieproject sinds hij in 2010 de videoclip ‘Unlovable’ van Babybird regisseerde. 

error: Kopiëren mag niet!