Justin Bieber wakkert geruchten aan over een comeback

Fans van Justin Bieber (29) zijn ervan overtuigd dat de zanger een comeback zal maken tijdens de halftime show van Usher (45) tijdens de Super Bowl. Justin Bieber liet de geruchten oplaaien nadat hij op Instagram plotseling weer video’s deelde waarin hij zingt.

Begin 2023 annuleerde Justin Bieber, op advies van zijn artsen, zijn wereldtournee. Bieber kampte met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt (aangezichtsverlamming, red). Hierdoor was een deel van zijn gezicht tijdelijk verlamd. Hij zette even een stapje terug, maar lijkt nu zijn zangcarrière dus nieuw leven in te blazen.

“Kun je optreden tijdens de Super Bowl met Usher, alsjeblieft…” smeekt een fan in de reacties. “Het zou geweldig zijn. Hij gaat dat doen”, klonk het verder.

In 2010 stonden Justin Bieber en Usher wereldwijd op de hitlijsten met hun nummer ‘Somebody to love’. Usher was dan ook een hele tijd zijn mentor. Maar of de twee zullen herenigen op het podium van de Super Bowl, blijft onduidelijk. “Ik wil liedjes spelen die mensen herkennen en de liedjes die ik vier”, verzekerde Usher over zijn show aan ‘Extra’. “Het gaat een groot feest zijn.”

Meer wilde de zanger momenteel niet kwijt over zijn plannen voor de halftime show. De Super Bowl vindt plaats op 11 februari in Las Vegas. De wedstrijd is doorgaans het best bekeken programma op de Amerikaanse televisie.

Dit jaar zal r&b-ster Usher dus de halftime show verzorgen. Hiermee komt hij in het rijtje illustere voorgangers als Rihanna, The Weeknd, Justin Timberlake en Lady Gaga. Naar de show van Rihanna keken vorig jaar 121 miljoen mensen op televisie. Het optreden van Jennifer Lopez en Shakira in 2020 heeft de meeste kijkers getrokken op YouTube: die is meer dan 300 miljoen keer bekeken.

De Nederlandse Tiësto draait volgende maand als eerste dj ooit tijdens de Super Bowl. Hij zal optreden voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauzes in het stadion. Een deel van zijn sets is te zien bij de televisieregistratie van het duel en Tiësto zal zelf alles live uitzenden op sociale media.

error: Kopiëren mag niet!