Beyoncé staat op het punt een nieuw bedrijf te lanceren

Beyoncé heeft een nettowaarde die de grens van $ 1 miljard nadert, en als haar nieuwste zakelijke onderneming een succes wordt, kan dit het ding zijn dat haar uiteindelijk naar de mijlpaal duwt.

De zangeres maakte onlangs op social media bekend dat ze later deze maand een nieuw bedrijf gaat lanceren. In een video op Instagram onthulde Beyoncé een nieuwe haarverzorgingslijn, die ze Cecred heeft genoemd. Er wordt aangenomen dat het merk als ‘heilig’ wordt uitgesproken, zoals wordt aangegeven in het bijschrift van de upload.

Op dit moment is er heel weinig bekend over wat voor soort producten de Grammy-winnaar zal verkopen, tegen welke prijs ze verkrijgbaar zijn, of nog veel meer, maar ze is van plan om binnen een paar weken meer details te delen.

Beyoncé ondertitelde de video door simpelweg te zeggen: “Haar is heilig. De reis begint op 20 februari.”

Ze verzorgde ook de website voor het nieuwe merk Cecred.com. Die pagina bevat niets anders dan dezelfde video als op Instagram, evenals een prompt om je aan te melden voor e-mailupdates over het nieuwe bedrijf. De video van de superster toont een montage van zwarte vrouwen die hun haar laten wassen en tijd doorbrengen in een salon. Bey zelf maakt deel uit van dat stel, zowel als volwassen vrouw, als schijnbaar als kind met haar moeder.

Na haar drukke 2023 groeide het vermogen van Beyoncé aanzienlijk. Volgens Forbes is ze momenteel $800 miljoen waard. Dat is aanzienlijk gestegen dankzij haar uitverkochte Renaissance World Tour, die haar gelijknamige album uit 2022 ondersteunde. Eind vorig jaar bracht ze ook haar concertdocumentaire Renaissance: A Film By Beyoncé uit, waarmee ze wereldwijd tientallen miljoenen opbracht in theaters.

error: Kopiëren mag niet!