Esha Deol en Bharat Takhtani bevestigen hun echtscheiding

Na veel speculaties hebben Esha Deol en Bharat Takhtani officieel hun echtscheiding aangekondigd. Het paar, dat op 29 juni 2012 in het huwelijksbootje stapte, heeft officieel hun besluit aangekondigd om gescheiden wegen in het leven te volgen.

Esha Deol en Bharat Takhtani waren geliefden op de middelbare school, hun levens waren verweven door het lot tijdens een interschoolse competitie. Terugdenkend aan het nostalgische moment vertelde Esha Deol in een interview hoe ze op een liefje haar telefoonnummer op een stukje vloeipapier aan Bharat had doorgegeven nadat ze hem op het evenement had ontmoet.

Esha dacht ook na over de evolutie van haar relatie met Bharat en vertelde hoe hun onschuldige schoolliefde uitgroeide tot een diepere band toen ze allebei 18 werden. Ze onthulde dat ze hun band gedurende de hele universiteit behielden, maar helaas het contact verloren nadat ze zich aan haar filmcarrière waagde.

De paden van Esha Deol en Bharat Takhtani kruisten elkaar opnieuw in de volwassenheid, dankzij een doordachte regeling van Esha’s zus, Ahana Deol.

Tien jaar na hun schoolromantiek kwamen Bharat en Esha weer bij elkaar tijdens Esha’s vakantie naar de VS.  Ahana speelde de centrale rol door Bharat met Esha te verbinden door hem te informeren over de aanwezigheid van haar zus in de stad. Door deze hereniging konden ze de genegenheid die ze ooit deelden, opnieuw aanwakkeren.

Esha en Bharat hebben een gezamenlijke verklaring afgegeven over hun scheiding, waarin staat: “We hebben wederzijds en in der minne besloten om uit elkaar te gaan. Door deze verandering in ons leven zijn en zullen de belangen en het welzijn van onze twee kinderen van het allergrootste belang voor ons zijn. We zouden het op prijs stellen als onze privacy wordt gerespecteerd.”

error: Kopiëren mag niet!