Jet Lee knalt tijdens de Sino Truck sprint race in de L-klasse

Renpaard Jet Lee van Club Neutraal Suriname won op 1 januari de Sino Truck sprint klasse in de L-klasse te Rising Sun Turf Club te Guyana in enorme stijl van start tot finish. Jet Lee die getraind wordt door Darmindra Dharmajit in Guyana vertelt, dat Jet Lee zich de afgelopen 4 weken enorm goed heeft ingezet tijdens de trainingssessies en verwachtte niets anders van haar dan een knallende show neer te zetten tijdens de Nieuwjaarsrace.

Het harde werk heeft geloond en daar is de Jumbo Jet Racing Stable enorm trots op, vertelt trainer Dharmajit.  

Trainer Danny Gummels van Club Neutraal is enorm trots op Jet Lee, om het jaar winnend te beginnen betekent veel voor hen. Zij zijn nu druk bezig met de nieuwe trainingsfaciliteit van Club Neutraal en zullen die na het eerste kwartaal van dit jaar presenteren aan de paardensportliefhebbers.

Met deze faciliteiten zullen zij beter in staat zijn om hun wedstrijdpaarden te vormen en voor te bereiden voor betere prestaties in de ren- en springpaardensport. Volgens trainer Gummels zal het Suriname naar grotere hoogtes leiden.

error: Kopiëren mag niet!