Vol trots viert echtpaar Ramdin-Gena hun gouden bruiloft 

Het echtpaar Ramdin-Gena vierde op oudjaarsdag te de Nieuwe Grond hun gouden bruiloft in aanwezigheid van hun kinderen en families, zo bericht het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

De heer Angad Ramdin werd geboren op 21 april 1954 in het district Nickerie. Na negen jaren bij de bewaking te hebben gewerkt is hij in dienst getreden bij het Korps Penitentaire Ambtenaren als penitentair ambtenaar 1e klasse tot zijn pensionering, na een diensttijd van 37 jaren vervuld te hebben. In zijn jongere jaren waren zijn hobby’s voetballen en hengelen. Nu hij wat ouder is geworden doet hij het rustiger aan.

Mevrouw Radjpatie Gena is geboren op 18 december 1951 in het district Suriname. Na het behalen van het Kweekschool diploma is zij op 20-jarige leeftijd in dienst getreden van de gemeente Arya de Waker-school tot haar pensionering. Als hobby heeft zij koken, dansen en wandelen.

Op 31 december 1973 stapte het echtpaar in het huwelijk. Uit het huwelijk zijn twee dochters en een zoon geboren. Het echtpaar heeft zes kleinkinderen.

Als ouders voel je je trots je kinderen te kunnen helpen in hun successen. Ook het kopen van een eigen perceel en opzetten van hun woning is een succes geweest in het huwelijk alsook de aanschaf van een voertuig en de verschillende buitenlandse reizen. Van huis uit belijdt het echtpaar het hindoeïsme. A

Namens districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman zijn de felicitaties overgebracht door districtssecretaris Stephen Dompig, de adjunct districtssecretaris Revenna Sanches en Nadeem Bhikhie. Het echtpaar mocht een bloemstuk en een ingelijste foto in ontvangst nemen. Ook ontving het echtpaar een gelbedrag op hun bankrekening.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!