Akshay Kumar en Tiger Shroff kondigen film ‘Bade Miyan Chote Miyan’ aan 

Akshay Kumar en Tiger Shroff kondigen de releasedatum aan van ‘Bade Miyan Chote Miyan’ tijdens een spannende jetskisessie, waaruit blijkt dat de film op Eid 2024 in première gaat.

Het duo ging naar Instagram om dit opwindende nieuws te delen, samen met een levendige poster waarop ze te zien zijn genietend van de watersport.

De originele ‘Bade Miyan Chote Miyan’ werd uitgebracht in 1998 en geregisseerd door David Dhawan, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Govinda. Bij de langverwachte herinterpretatie van deze klassieker speelt ook Prithviraj Sukumaran in de cast.

In een gezamenlijke post die voor opwinding zorgde onder de fans, spraken Akshay Kumar en Tiger Shroff hun nieuwjaarswensen uit, terwijl ze het nieuws over de première van hun film lieten vallen. De heruitvinding van deze klassieker werd in februari 2023 aangekondigd.

De cast van de film, die zich bij het dynamische duo Akshay en Tiger voegt, bestaat uit Prithviraj Sukumaran, bekend van zijn recente optreden in ‘Salaar Part 1: Ceasefire’.

error: Kopiëren mag niet!