Gouden huwelijk echtpaar Wirjodrono- Wongsodikromo

Het echtpaar Wirkodrono-Wongsodikromo vierde 28 december in Lelydorp hun gouden huwelijk in aanwezigheid van hun kinderen. Namens districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman werden de felicitaties overgebracht door districtssecretaris Saskia Wirip, zo meldt het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

De heer Soeparmin Wirjodrono zag het levenslicht op 10 maart 1945 in het district Suriname. Op zijn achttiende begon hij met zijn eerste baan en voor ongeveer twee jaren bij de Kersten Group Bem. Hierna nam hij andere uitdagingen aan. Zo werkte hij voor de Billiton Maatschappij Suriname tot zijn pensioengerechtigde leeftijd. Als hobby’s heeft hij hengelen en jagen. Hiernaast doet hij ook aan landbouw.

Mevrouw Kasilah Wongsodikromo, is geboren op 16 juli 1953 in het district Commewijne. Haar eerste baan begon zei als winkelverkoopster. Toen ze negentien jaar was kreeg ze een baan bij de Surinaamse Bank als administratief medewerkster tot haar pensionering. Haar hobby’s waren slagballen, gymnastics, lezen en puzzelen.

Uit hun huwelijk zijn twee dochters en een zoon geboren. Ook hebben zij een peetzoon. Het echtpaar heeft verder ook nog vier kleinkinderen. In het huwelijk ken je niet alleen dieptepunten, maar zeker ook hoogtepunten die de relatie hechter maken. Zo heeft de heer Wirjodrono een succesvolle hart-operatie ondergaan. Het hebben van een eigen woning is ook een hoogtepunt alsook dat de kinderen goed terecht zijn gekomen.

Mevrouw Wirjodrono maakt elk jaar reizen naar het buitenland. Van huis uit is het echtpaar moslim.

Het echtpaar ontving een ingelijste foto en de middelen die gepaard gaan bij zo’n huwelijksjubileum.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!