Travis Scott gaat naar New York met casual zwarte mocassins

Travis Scott werd vrijdag in New York gespot, gekleed in van top tot teen gezellige athleisure. Voor ravotten in de stad droeg de rapper een paar zwarte mocassins. Hoewel ze moeilijk te zien waren boven de zoom van Scotts broek, hadden de schoenen een bovenwerk met textuur en bijpassende zwarte rubberen zolen.

Tegenwoordig zien we beroemdheden als Selena Gomez, Emma Roberts, Cameron Diaz, Gwen Stefani, Hilary Duff en zelfs Kim Kardashian allerlei soorten mocassins dragen. Over het algemeen waren mocassins in het verleden flexibel en vaak met de hand genaaid en gemaakt van hertenhuid. Het schoeisel was gemaakt van drie stukken stof die van onderaf om de voet waren gewikkeld. De schoen is gewoonlijk hakloos en casual.

Vroeger zouden de verschillen in de mocassin de stamgenoten helpen elkaar te identificeren. Tegenwoordig zijn de schoenen verkrijgbaar in veter-, suède- en zelfs platformstijlen van onder meer Clarks, Velasca, Aurelien, Yuketen, EasyMoc, Yogi en Visvim.

Bij zijn instappers droeg Scott een witte en zwarte ritssluiting in een oversized stijl met sportieve graphics op de voorkant in rood, zwart en wit. Aan de onderkant droeg de rapper “Goosebumps” een slouchy zwarte oversized broek van Balenciaga. Om zijn look compleet te maken, droeg Scott een grote zwart-witte Hermes Birkin, dunne, op de jaren 90 geïnspireerde zonnebrillen, diamanten studs en een lichtbruine baseballpet van Stüssy met een grote S-afbeelding op de voorkant.

De afgelopen jaren is de zanger van “Chantaje” uit de muziekindustrie gestapt om zich in de mode te verdiepen. Hij werkte samen met Balmain aan een collectie en speelde in een Versace-campagne in 2021. Ook zat hij de afgelopen seizoenen op de eerste rij voor onder meer Off-White, Louis Vuitton en Heron Preston. Eerder werkte hij met merken als Dsquared2 en Pyer Moss aan touroutfits en een performance-look.

error: Kopiëren mag niet!