Man loopt brandwonden op bij gasexplosie restaurant

]Bij een explosie donderdagavond rond kwart voor twaalf in een restaurant annex lounge ]op de hoek van de Mohamed Rashied Pierkhan- en de Somaiweg. Daarbij heeft een man brandwonden opgelopenm zo meldt de politie Regio Midden zondag 10 december.

Volgens verklaring van het slachtoffer was hij in het restaurant annex lounge toen hij op een gegeven moment moest plassen. Hij sloot het restaurant annex lounge af en ging naar buiten om te plassen. Bij terugkeer in de keuken rook hij een sterke gasgeur. Uit voorzorg sloot hij de keuken af en ging naar buiten. 

Eenmaal buiten stak hij een sigaret aan wat in een explosie resulteerde. Door de explosie ontploften enkele gascilinders die in het restaurant annex lounge waren.

Het slachtoffer werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De Forensische Opsporing is belast met het onderzoek.

“De politie van Regio Midden Suriname adviseert om bij constatering van gaslekkage geen vuur in de nabije omgeving aan te steken. Bij gaslekkage is het raadzaam om de ruimte niet af te sluiten, omdat zulks kan resulteren in een explosie.”

error: Kopiëren mag niet!