Lakers winnen debuut NBA Cup na dominante prestaties van LeBron, AD

De Los Angeles Lakers hebben het eerste NBA In-Season Tournament gewonnen door de Indiana Pacers te verslaan met 123-109 tijdens de finale in Las Vegas. LeBron James werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi na een indrukwekkende prestatie met 24 punten, 11 rebounds, en meer, terwijl Anthony Davis 41 punten en 20 rebounds bijdroeg. Austin Reaves was ook een belangrijke speler met 28 punten van de bank. De Lakers overleefden een comeback van de Pacers in het laatste kwartier en maakten geschiedenis met deze overwinning. Ondanks de nederlaag, was Tyrese Haliburton van de Pacers geïnspireerd door de betekenis van het toernooi. De Lakers waren dominant in de verf en op de borden, hoewel hun driepunts schieten tekortschoot. Zij ontvangen $500.000 aan prijzengeld, terwijl de Pacers $200.000 krijgen. Spelers met tweerichtingscontracten ontvangen de helft van deze bedragen. De Lakers ontvingen ook medailles voor hun toernooizege.

error: Kopiëren mag niet!