Minister Ramdin in Delhi voor belangrijke gesprekken met collega Jaishankar

Minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) Albert Ramdin is in New Delhi hartelijk ontvangen terwijl hij zich opmaakt om medevoorzitter te worden van de 8e India-Suriname Joint Commission Meeting.

Het officiële bezoek, gepland van 5 tot 7 december, houdt een belofte in voor het bevorderen van de historische banden tussen de twee naties.

“Minister Albert Ramdin van Suriname arriveert voor een warm welkom in New Delhi om medevoorzitter te zijn van de 8e India-Suriname Joint Commission Meeting. Een kans om de historische banden tussen India en Suriname verder te bevorderen”, aldus woordvoerder Arindam Bagchi van het ministerie van Buitenlandse Zaken op X, voorheen Twitter.

Het hoogtepunt op de agenda van Ramdin is een cruciale ontmoeting met de Indiase minister van Buitenlandse Zaken, Subrahmanyam  Jaishankar, vandaag, woensdag, in Hyderabad House. De discussies zijn gericht op het versterken van de diplomatieke betrekkingen en het verkennen van mogelijkheden voor verbeterde bilaterale samenwerking.

Het bezoek is strategisch getimed om de band tussen India en Suriname te verdiepen, en weerspiegelt de toewijding van beide landen aan wederzijdse groei en samenwerking. Het vertrek van Ramdin staat gepland voor 7 december en markeert de conclusie van dit belangrijke diplomatieke engagement, zo bericht The Print in India.

\

error: Kopiëren mag niet!