Sunny-R & Sandesh Sewdien brengen The Desi Caribbean Mashup uit

De internationale artiest/producer “Sunny-R” van het label Saregama Records en eigenaar van SR Studios heeft samen met de internationale artiest Sandesh Sewdien de mashup “The Desi Caribbean Mashup” uitgebracht. Het is een mix in de drie talen Hindi, Engels en Punjabi. De muziek is gemaakt door Sunny-R en de video is opgenomen door Dhiran Paltan productions. 

Het Engels gedeelte is origineel geschreven door Sandesh. De combinatie van deze twee internationale artiesten was voor veel mensen een verrassing. Het nummer is binnen een korte tijd heel bekend geworden en wordt vrijwel overal in de bekende uitgaansgelegenheden gedraaid. 

Zowel Sunny-R & Sandesh zijn niet alleen actief in de Surinaamse muziek, maar ze zijn ook de enige twee artiesten/producers die ook actief zijn in de West Indian music scene (VS, Canada, Trinidad & Guyana). Het nummer is te vinden op de YouTube-kanalen van Saregama Records en Sean D.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!