Alia Bhatt’s ‘ongemakkelijke’ knuffel met Ranbir Kapoor’s Animal co-ster Rashmika Mandanna 

De video van Alia Bhatt en Rashmika Mandanna die een ongemakkelijke knuffel delen tijdens de vertoning van Ranbir Kapoors film Animal is viraal gegaan. 

Alia Bhatt heeft onlangs een aantal vrouwendoelen gesteld terwijl ze letterlijk Ranbir Kapoor droeg. Voordat je het op een bizarre manier decodeert, willen we het even uitwerken. De Gangubai Kathiawadi-actrice deed er alles aan om het gangsterdrama Animal van manlief Ranbir Kapoor te promoten. Ze droeg een T-shirt met een tekening van RK’s personage Ranvijay uit de film Sandeep Reddy Vanga. 

Nu circuleert er een video op internet waarin Alia de actrice Rashmika Mandanna ontmoet. Maar als ze beleefdheden uitwisselen, of beter gezegd ‘geen’ beleefdheden uitwisselen, delen ze uiteindelijk een ongemakkelijke knuffel! Dit kan een fout van de camerahoek zijn geweest of een bewerkt beeldmateriaal, maar wat in de video lijkt, laat duidelijk zien dat er iets niet klopte.

Of het nu de stemming van Alia Bhatt is na het zien van de film, of dat ze verdwaald is in haar eigen wereld, het komt erop neer dat ze Rashmika Mandanna niet op een prettige manier heeft begroet.

error: Kopiëren mag niet!