Europa League-overzicht: Liverpool, Brighton en West Ham hebben hun plek in de knock-outfase veiliggesteld.

Liverpool versloeg LASK met 4-0 door onder andere twee doelpunten van Cody Gakpo, wat hen de eerste plek in Groep E opleverde. Brighton heeft zich ook geplaatst na een 1-0 overwinning op AEK Athene, dankzij een doelpunt van Joao Pedro. West Ham won in de laatste minuten met 1-0 van Backa Topola door een doelpunt van Tomas Soucek, waardoor zij aan kop gaan in Groep A. Andere teams, zoals Freiburg, Real Betis, Sporting Lissabon, Rennes, Villarreal, Slavia Praag, Roma en Bayer Leverkusen, hebben eveneens hun ticket voor de knock-outrondes geboekt. In de Europa Conference League werd de wedstrijd van Aston Villa tegen Legia Warschau overschaduwd door ongeregeldheden van het publiek.

error: Kopiëren mag niet!