20 eenden gestolen uit ren op erf woning te Hamptoncourtpolder, Nickerie

Een vrouw heeft dinsdag 28 november aangifte op het politiebureau Paradise gedaan van diefstal van 20 zwart-witte eenden uit haar ren op een adres te Hamptoncourtpolder in het district Nickerie.

Volgens de vrouw heeft zij een ren achter haar woning waar zij een hoeveelheid kippen en eenden kweekt en heeft ze de dieren voor het laatst op maandag 27 november om 20.00 uur gevoerd en gecontroleerd. Volgens haar telling waren toen 70 eenden in de ren. 

Toen zij de volgende ochtend naar de ren ging, zag zij een aantal kippen en eenden op het erf lopen. Zij controleerde de ren direct en ontdekte dat onbekenden één van de zinkplaten hadden weggerukt en er ontbraken volgens de vrouw 20 eenden.

De politie van Paradise zet het onderzoek in deze zaak voort.

error: Kopiëren mag niet!