Suhana Khan maakt haar zangdebuut met het Archies-nummer Jab Tum Na Theen

The Archies markeert niet alleen het acteerdebuut van Shah Rukh Khan’s dochter Suhana, maar markeert ook haar playbackdebuut in de Hindi-filmindustrie.  

Suhana Khan deelde het nieuws met haar Instafam door een screenshot te delen van het nummer Jab Tum Na Theen. Het nummer is gecomponeerd door Shankar-Ehsaan-Loy. Suhana bedankte ook Shankar Mahadevan in haar onderschrift.  Behalve Suhana is het nummer gezongen door Aditi Saigal (bekend onder haar artiestennaam Dot). 

Suhana Khan schreef in het bijschrift: “Ik zong mijn eerste nummer!! Bedankt @zoieakhtar en @shankar.mahadevan voor jullie geduld met mij. Luister alsjeblieft met vriendelijkheid.” 

Suhana’s post kreeg veel liefde van haar vrienden en collega’s. Suhana Khan is bezig met de promoties van The Archies. Dinsdag werd ze met de hele groep op de foto gezet voorafgaand aan een evenement. Suhana droeg een mooie groene jurk, passend bij de retro-sfeer van de film. Ze werd ook afgebeeld met Khushi Kapoor en Dot. 

De Archies-trailer heeft voor veel ophef gezorgd. De video begint met een groep tieners die hun beste leven leiden in Riverdale. Archie Andrews (Agastya Nanda) wil groot worden op het gebied van muziek. Veronica (Suhana Khan), terug uit Londen, wil Riverdale op haar eigen manier verkennen. Betty (Khushi Kapoor) lijkt een beetje timide. Er is ook een hint naar de driehoeksverhouding tussen Andrew, Betty en Veronica. 

De levens van deze tieners nemen echter een wending wanneer Veronica’s vader besluit het iconische groene park van Riverdale om te bouwen tot een groots hotel. Deze beslissing verandert uiteindelijk Veronica’s vergelijking met haar andere vrienden. De trailer laat ook zien hoe Archie’s andere vrienden Jughead, Reggie en Ethel hun leven leiden en de problemen oplossen die op hun pad komen. 

De Hindi-bewerking van The Archie-strips is geregisseerd door Zoya Akhtar en is gecoproduceerd door Zoya Akhtar, Reema Kagti en Sharad Devarajan onder hun productiehuizen Tiger Baby en Graphic India.

error: Kopiëren mag niet!