Priyanka Chopra’s trippy optische illusie-outift heeft dress-over-pants-trend nieuw leven ingeblazen

Maak je klaar om je motoren op gang te brengen, want de race-ready outfit van Priyanka Chopra Jonas neigt naar nostalgie, maar ze moderniseert de erfenis op de beste manier. 

Onlangs woonden de actrice en moeder (en officiële Jonas Sister) de Formule 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2023 bij, gekleed in wat leek op een zwart-roze jurk die elke ronding van haar lichaam omhelsde, wat zorgde voor een slanke en onopvallende mode, uitspraak die zeer toepasselijk was voor een sportevenement dat bekend staat om zijn bochten en opwinding met een hoog octaangehalte. 

Chopra poseerde voorafgaand aan de race op het Yas Marina Circuit in de Ferrari-garage en liet een outfit zien die een broek, een jurk en puntige laarzen samenbracht. Het zorgde allemaal voor een terugkeer naar de vroege jaren die we nooit hadden verwacht, maar waar we meer van willen zien. 

Chopra was niet de enige superster die aan de race deelnam. Collega F1-fans Orlando Bloom en Chris Hemsworth vergezelden de actrice op het evenement, waar ook Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley en supermodel Naomi Campbell aanwezig waren. 

Als ze niet op het circuit is, is Chopra op het grote scherm te zien en haar volgende project is Heads Of State, waarin ze naast John Cena en Idris Elba te zien is. Deadline meldt dat hoewel de details van de film topgeheim worden gehouden, het naar verwachting een actiefilm zal zijn met de titel ‘Air Force One meets Midnight Run’.

error: Kopiëren mag niet!