Rihanna omarmde terugkeer van balletflat met een paar studs op een regenachtige avond in New York City

Rihanna is echt net als wij. Afgelopen weekend werd de oprichtster van Fenty gespot toen zij uit eten ging met A$AP Rocky en hun eenjarige zoon RZA in de Four Seasons in New York City. 

Ze werd in eerste instantie gefotografeerd toen ze bij het restaurant van het hotel aankwam in een (bijna) geheel zwart ensemble: nauwsluitende jumpsuit, puntige naaldhakken, hoodie met rits en een kleine schoudertas met zilveren hardware die perfect paste bij haar dikke zilveren choker. Ze maakte de look af met een vleugje rode lippenstift en een oversized marineblauwe regenjas, waarschijnlijk gedragen uit noodzaak om haar tegen de regen te beschermen. 

Maar na het eten deed Rihanna wat alle it-meisjes in de stad soms moeten doen: ze trok Alaïa-ballerina’s van lamsleer met strasssteentjes aan voor de doorweekte wandeling terug naar haar auto. 

Een paar dagen eerder werd ze zelfs gespot met hetzelfde paar pantoffels met rubberen zolen, toen zij en A$AP werden gefotografeerd terwijl ze hun zoons een flatgebouw uit droegen na te hebben genoten van hun Thanksgiving-diner. 

Donkere balletcore en punkrock-ballerina-vibes lijken ook een groeiende rode loper-trend te zijn. Kijk maar naar de Black Swan-waardige Schiaparelli-minijurk die Natalie Portman droeg tijdens de première van haar nieuwe thriller mei-december. Een reserve set ballerina’s bij je dragen is een eeuwenoude truc voor vrouwen die onderweg zijn, en het is opwindend om te zien hoe een beroemdheid – een modeliefhebber, niet minder – haar metroflats ongegeneerd goed gebruikt. Sterren, ze zijn net als wij!  En het is duidelijk dat de indie-sleaze ballet-flat-renaissance nog steeds sterk is. Dat is niet de enige trend die Rihanna lijkt te omarmen. De afgelopen maanden heeft ze haar haar geleidelijk lichter gemaakt van bronde naar honingblond, ook wel cosy blond genoemd.  Selena Gomez debuteerde zojuist met hoogtepunten in een vergelijkbare butterscotch-tint. 

Kim Kardashian onthulde haar pas gebleekte manen tijdens de GQ Men of the Year Awards 2023, net als Keke Palmer toen ze gastheer was van de BET Soul Train Awards.

error: Kopiëren mag niet!