Sonam Kapoor trekt de aandacht in blauwe off-shoulder Alexander McQueen-jurk tijdens Filmfare OTT Awards 2023 

Als het om mode en stijl gaat, is Sonam Kapoor de baas. Ze is de ultieme fashionista van B-town die elke look tot in de perfectie kan neerzetten, of het nu een chique jumpsuit of een casual jurk is.  Sonam was onlangs aanwezig bij de Filmfare Awards en stond in de schijnwerpers. 

Maandag verraste Sonam haar fans toen de actrice naar Instagram ging en een reeks prachtige foto’s uploadde, vergezeld van het onderschrift: “Blauw is de warmste kleur”. Haar prachtige jurk komt uit de schappen van het luxe modemerk Alexander McQueen en wordt geleverd met een prijskaartje van maar liefst ₹ 2,91 lakh. Terwijl haar styling vakkundig werd gedaan door haar mode-styliste zus Rhea Kapoor. 

Haar off-shoulder jurk komt in een betoverende tint oceaanblauw en heeft grote strikversieringen bij de halslijn, een verborgen ritssluiting aan de achterkant, korte mouwen, een aansluitende taille, een uitlopende onderkant en een midi-zoomlijn, 

Bijgestaan ​​door visagiste Mickey Contractor werd Sonam uitgedost in rokerige oogschaduw, vlekkerige eyeliner, met mascara bedekte wimpers, donkere wenkbrauwen, bloosde wangen, lichtgevende markeerstift en een tint roze lippenstift. Met de hulp van haarstylist Hiral Bhatia hield Sonam haar weelderige, rechte lokken open bij de middenscheiding. Met zwarte elleboog lange handschoenen en bijpassende dij hoge laarzen maakte ze haar opvallende look compleet.

error: Kopiëren mag niet!