Gouden huwelijk echtpaar Lachman-Bhageloe

Op vrijdag 17 november vierde Het echtpaar Lachman-Bhageloe vierde vrijdag 17 november in alle stilte hun vijftigjarig huwelijksjubileum. 

De heer Dhoerenpersad Lachman zag het levenslicht op 24 oktober 1950 te Saramacca, terwijl mevrouw Satiawatie Lachman geboren is op 8 mei 1956 in het voormalig district Suriname. 

Het echtpaar belijdt het Hindoe geloof. Samen hebben zij een dochter, een zoon, een kleindochter en een kleinzoon. De heer Lachman was kleermaker van beroep en mevrouw Lachman, is huisvrouw en heeft altijd vol liefde gezorgd voor haar gezin. 

Nu genieten ze samen van hun oude dag voorzieningen en van hun kinderen en kleinkinderen. Namens de president van Suriname mocht het echtpaar uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een oorkonde in ontvangst nemen. Respect, wederzijds vertrouwen en verdraagzaamheid geven ze aan iedereen mee als boodschap voor een gezond en mooi huwelijk.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!