Penélope Cruz keert terug naar rode loper in de meest etherische witte kanten jurk

Penélope Cruz maakte onlangs een engelachtige aankomst bij de Gotham Awards 2023, in een witte gehaakte jurk die rechtstreeks van de catwalk werd getrokken. Het stuk is een kanten, semi-transparant exemplaar met bolvormige lange mouwen en een hoge halslijn met ruches. Het was van hals tot rok dichtgeknoopt en Cruz leek het over een witte slip te dragen. 

De jurk komt uit Chanel’s Ready-to-Wear-collectie herfst/winter 2023. Cruz, een ambassadeur van het Franse modehuis, liet de kunstzinnige jurk de rode loper in de schijnwerpers zetten en stylede hem alleen met zwarte sandalen, een zwarte clutch, druipende, abstracte zilveren oorbellen met een bijpassende ketting en enkele zilveren ringen.

Ze voegde wat pit toe aan de zachte look met haar kenmerkende bombshell-glamour: een golvend kapsel met zijscheiding, subtiel rokerig oog, donkere voering, een bordeauxrode lip, een nude-manicure en een felrode pedicure. 

De Gotham Awards vierden de beste en slimste van het jaar op het gebied van onafhankelijke film en televisie. Dit jaar vond de prijsuitreiking plaats in Cipriani Wall Street, in New York City.

error: Kopiëren mag niet!