Kanye West geeft verrassingsoptreden in Dubai en rapt nieuw nummer

Kanye is zondagavond onaangekondigd op een podium in Dubai verschenen met Lil Durk en Ty Dolla $ign, waarbij ze samen het nummer Vultures ten gehore brachten. Dat blijkt uit video’s die de club Blu Dubai online heeft gezet op Instagram. 

De rapper, die voorheen bekend stond als Kanye West, liet het nieuwe nummer op 17 november voor het eerst horen via het radiostation Power 92 in Chicago, waarna het op 22 november officieel uitkwam. De track is een samenwerking tussen Ye en Ty Dolla $ign en zal staan op het gezamenlijke album ¥$. Wanneer dat album verschijnt, is nog niet bekend. Onlangs werd de release uitgesteld omdat er nog geen distributiepartner was. 

Voor Ye is Vultures de eerste officiële release sinds Hot Shit uit juli 2022 met Cardi B en Lil Durk. 

In de tussentijd zag de rapper en ondernemer zijn carrière behoorlijk achteruitgaan, nadat hij eind 2022 verscheen in de controversiële talkshow Infowars van Alex Jones en daarin enkele antisemitische uitspraken deed. In Vultures gaat Ye hierop in, door zich in grove bewoordingen af te vragen hoe hij antisemitisch kan zijn als hij net seks heeft gehad met een Joodse vrouw.

error: Kopiëren mag niet!