Meghan Markle op rode loper in opvallende gouden strapless jurk

Meghan Markle, Prins Harry en Markle’s moeder, Doria Ragland, verschenen dinsdagavond allemaal in New York City, waar Markle een Woman of Vision Award van de Ms. Foundation for Women in ontvangst nam. De hertogin van Sussex verscheen op de rode loper; hoewel je, gezien het uiterlijk van haar perfect samengestelde vergulde ensemble, zou denken dat ze voor de kost op de rode loper liep. 

De 41-jarige droeg een gouden strapless Johanna Ortiz-jurk met een ruitvormige uitsparing onder de buste en een middensplit bij de rok. Ze hield het simpel met de accessoires, koos voor minimalistische Tom Ford-hakken en twee subtiele armbanden, en droeg haar haar los en opzij gescheiden in stijlvolle golven. 

Prins Harry en Ragland laten Meghan het voortouw nemen en kiezen elk voor meer ingetogen ensembles. Harry droeg een babyblauwe skinny stropdas voor een vleugje kleur bij zijn zwarte pak, terwijl Ragland ging voor een zwarte jurk met doorschijnende lange mouwen en bijpassende pumps met puntige neus. 

Markle ontving de Woman of Vision Award uit handen van medeoprichter van de Ms. Foundation (en oude Meghan-bestie) Gloria Steinem, die ook met de hertogin op de rode loper poseerde. In haar dankwoord sprak Meghan Markle over het lezen van Ms. Magazine in haar jeugd.

error: Kopiëren mag niet!