Inter komt terug van drie doelpunten achterstand voor een 3-3 gelijkspel tegen Benfica in de Champions League

Inter Milan heeft zich van een 3-0 achterstand teruggevochten tot een 3-3 gelijkspel tegen Benfica in de Champions League. Ondanks een hattrick van João Mario in de eerste helft, wisten Marko Arnautovic, Davide Frattesi en Alexis Sanchez de score gelijk te trekken voor Inter, waarbij Sanchez uit een penalty scoorde. Door de verdiende punt blijft Inter in de race om groepswinnaar te worden van Groep D, die ze nu gezamenlijk aanvoeren met Real Sociedad, beide met 11 punten. Inter speelde zonder een aantal vaste spelers in de startopstelling, maar die invallers, waaronder Lautaro Martinez en Marcus Thuram, hadden een belangrijke impact in de tweede helft. De beslissing over wie de groep wint valt in de wedstrijd tussen Inter en Real Sociedad op 12 december. Benfica speelde het einde van de match met 10 man en blijft onderaan in de groep met 1 punt.

error: Kopiëren mag niet!