Bayern München werd thuis gehouden door Kopenhagen na late tussenkomst van de VAR

Bayern München heeft thuis met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Kopenhagen in de Champions League. De ploeg kreeg in blessuretijd een penalty, die na tussenkomst van de VAR werd ingetrokken door scheidsrechter Stephanie Frappart. De beslissing zorgde voor onbegrip bij spelers en coach gezien vergelijkbare beslissingen in andere wedstrijden. Bayern kwalificeert zich ondanks het puntenverlies als eerste voor de knock-outfase. Kopenhagen staat nu tweede in de groep en kan zich kwalificeren door thuis niet te verliezen van Galatasaray. Bayern’s ongeslagen reeks in de groepsfase is verlengd tot 39 wedstrijden. Thomas Müller en Harry Kane hebben de volle 90 minuten gespeeld, maar de wedstrijd bleef doelpuntloos.

error: Kopiëren mag niet!