Shah Rukh Khan is een commercieel persoon

De playbacksinger Abhijeet Bhattacharya was vol lof over Shah Rukh Khan en zei ook dat Shah Rukh Khan de enige nationalist onder de Khans is. Hoewel playbacksinger Abhijeet Bhattacharya na Billu (2009) nooit zijn stem aan Shah Rukh Khan leende, valt niet te ontkennen dat enkele van hun meest gevierde nummers ontstonden toen de twee hun krachten bundelden. 

Van “Badi Mushkil Hai” in Anjaam, “Zara Sa Jhoom Loon Mein” in Dilwale Dulhaniya Le Jayenge, en “Main Koi Aisa Geet” in Yes Boss tot het titelnummer in Baadshah, “Tumhe Jo Maine Dekha” in Main Hoon Na,  en “Dhoom Taana” in Om Shanti Om is de muzikale samenwerking van het duo werkelijk iconisch geweest. 

Ondertussen vertelde Bhattacharya onlangs over Bollywood’s Baadshah en merkte op dat hun persoonlijkheden niet veel verschillen.

De zanger prees SRK en omschreef hem als een selfmade man met zelfrespect en eigenwaarde, kwaliteiten die Bhattacharya ook in zichzelf herkent. “We hebben geen ego, maar we hebben zelfrespect”, zei hij tijdens een gesprek met Lehren Retro.

error: Kopiëren mag niet!