Ankita Lokhande: “Ik heb de begrafenis van Sushant Singh Rajput niet bijgewoond”

Actrice Ankita Lokhande zegt dat ze nog steeds moeite heeft om wijlen acteur Sushant Singh Rajput in de verleden tijd aan te spreken. De twee acteurs, die co-sterren waren in de hitshow ‘Pavitra Rishta’, hadden zeven jaar een relatie voordat ze de relatie beëindigden. 

In de nieuwste aflevering van Bigg Boss vertelde Ankita over het omgaan met de dood van Sushant. De acteur overleed in 2020. Ankita zei dat Sushant ook de vriend van haar man Vicky Jain was, en jezelf eraan herinneren dat hij er niet meer is, is het ‘ergste gevoel’. Ankita en Vicky trouwden in 2021. 

Ankita herinnerde zich de emotioneel uitputtende tijd en onthulde dat ze zichzelf er niet toe kon brengen de begrafenis van Sushant bij te wonen, omdat ze wist dat ze hem niet zou kunnen zien. “Ik ging niet eens naar de begrafenis. Ik kon niet gaan. Ik dacht dat ik hem helemaal niet zo zou kunnen zien,” voegde ze eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!