Michael Douglas ontvangt op filmfestival in Goa de Satyajit Ray Excellence in Film Lifetime Award 

Hollywood-ster Michael Douglas maakte een grootse inzending op de 54e editie van het International Film Festival of India (IFFI) in Goa.  De ster ontvangt op het festival de Satyajit Ray Excellence in Film Lifetime Award. 

Maandag werd de ervaren acteur gezien met zijn actrice-vrouw Catherine Zeta-Jones en zoon Dylan Douglas. Foto’s en video’s van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones werden gedeeld op verschillende paparazzipagina’s op Instagram. 

Michael zag er keurig uit in een donkerblauw jasje met print en een zwarte broek. Catherine zag er prachtig uit in een lichtblauwe jurk met één schouder, die ze combineerde met stiletto’s. Hun zoon Dylan Douglas zag er knap uit in een wit pak. 

Eerder had Michael Douglas zijn dankbaarheid geuit voor het ontvangen van de prestigieuze eer. “Hallo India, met Michael Douglas en ik kom jouw kant op. Ik ben vereerd om Satyajit Ray’s Excellence in Film Lifetime Award International Indian Film Festival in Goa te ontvangen. Catherine en ik zullen daar dus naartoe komen en ook om een ​​dierbare vriend te eren voor zijn 25e jubileum in de filmwereld. Ik hoop jullie in november te zien. Jullie hebben allemaal een geweldige dag,’ zei Douglas. 

De 79-jarige acteur heeft twee Academy Awards, vijf Golden Globe Awards, een Primetime Emmy Award, de Cecil B. DeMille Award en de AFI Life Achievement Award gewonnen. Zijn eerste tv-doorbraak kwam met The Experiment, een CBS Playhouse-special in 1969, en het was de enige keer dat hij werd aangekondigd als M.K.  Douglas. Zijn eerste opmerkelijke rol was in de televisieserie The Streets of San Francisco, waarin hij samen met Karl Malden speelde.

Michael zou een film maken met Shailendra Singh, getiteld Racing the Monsoon, die zich afspeelt in India.  Maar de film ging niet door vanwege logistieke redenen. Vorig jaar verschenen hij en Catherine echter in Shailendra’s documentaire Unplugged in Mumbai.

error: Kopiëren mag niet!