Filmfare OTT Awards 2023: Alia Bhatt en Manoj Bajpayee winnen groots

De Filmfare OTT Awards, die de kunst van het vertellen van verhalen in de Indiase streamingwereld viert en eert, werd zondag met veel pracht en praal gehouden. Dit jaar behoorden de acteurs en actrices Alia Bhatt, Manoj Bajpayee, Rajkummar Rao en Karishma Tanna tot degenen die de beste acteeronderscheidingen in de wacht sleepten. 

Het was een grote avond voor actrice Alia Bhatt, die de Beste Actrice, Web Original Film (Vrouw) won voor haar Netflix-debuut Darlings en Manoj Bajpayee, die Beste Acteur, Web Original Film (Male) won voor het juridische drama Sirf Ek Bandaa Kaafi  Haai.  Webseries Kohrra, Scoop en films als Monica, O My Darling en Gulmohar bereikten dit jaar ook de winnaarslijst, maar het was Vikramaditya Motwane’s Jubilee dat naar voren kwam als een van de topzaden en meer dan 5 prijzen won in verschillende categorieën, waaronder cinematografie en geluidsontwerp. 

Enkele andere sterren die grote prijzen wonnen nadat ze indruk hadden gemaakt op het publiek met hun geweldige optredens waren Suvinder Vicky, die werd bekroond met Beste Acteur, Serie: Drama voor zijn rol in de Netflix-serie Kohrra en actrice Rajshri Deshpande, die Beste Acteur, Serie (Vrouw) won: Drama voor het vertolken van de rol van Neelam Krishnamoorthy in Trial By Fire. 

Vijay Varma, die een huiveringwekkend optreden gaf in de misdaadserie Dahaad, werd geëerd met de Beste Acteur, Serie (Man), Critici: Drama, terwijl zijn co-ster Sonakshi Sinha de Beste Acteur, Serie (Vrouw) won, Critici:  Drama. Ze deelde de prijs met Karishma Tanna voor Hansal Mehta’s Scoop, gebaseerd op het leven van voormalig misdaadverslaggever Jigna Vora. 

In de komediewereld wonnen Abhishek Banerjee en Maanvi Gagroo respectievelijk de prijzen voor beste acteur, serie (mannelijk) en (vrouwelijk) voor hun optredens in The Great Weddings Of Munnes en TVF Tripling. Terwijl Manoj Bajpayee er keurig uitzag in een witte smoking, was Alia Bhatt’s plus één bij de prijsuitreiking haar zus Shaheen Bhatt.  

Best Director Series – Vikramaditya Motwane (Jubilee) Best Director, Critics – Randeep Jha (Kohrra) Best Actor, Series (Male): Drama – Suvinder Vicky (Kohrra) Best Actor, Series (Male), Critics: Drama – Vijay Varma (Dahaad) Best Actor, Series (Female): Drama – Rajshri Deshpande (Trial By Fire) Best Actor, Series (Female), Critics: Drama – Karishma Tanna (Scoop) and Sonakshi Sinha (Dahaad) Best Supporting Actor, Series (Male): Drama – Barun Sobti (Kohrra) Best Supporting Actor, Series (Female): Drama – Tillotama Shome (Delhi Crime Season 2) Best Actor, Series (Male): Comedy – Abhishek Banerjee (The Great Weddings Of Munnes) Best Actor, Series (Female): Comedy – Maanvi Gagroo (TVF Tripling) Best Supporting Actor, Series (Male): Comedy – Arunabh Kumar (TVF Pitchers S2) Best Actor, Critics’ (Male): Film – Rajkummar Rao (Monica O My Darling) Best Actor, Web Original Film (Female) – Alia Bhatt (Darlings) Best Actor, Critics’ (Female): Film – Sharmila Tagore (Gulmohar) and Sanya Malhotra (Kathal) Best Supporting Actor, Web Original Film (Male) – Suraj Sharma (Gulmohar) Best Supporting Actor, Web Original Film (Female) – Amruta Subhash (Lust Stories 2) and Shefali Shah (Darlings).

error: Kopiëren mag niet!