Man (63) die thuis op balkon te Kwatta naar voetbalwedstrijd kijkt op zijn telefoon beschoten

Het politiebureau van Kwatta ontving vanmiddag, dinsdag 28 november, rond vier uur de melding dat er schoten waren gelost aan de Brantimakaweg. Reagerend op de melding werd het adres door agenten aangedaan, waar het slachtoffer A.J. (63) werd aangetroffen met een verwonding aan zijn rechterslaap waaruit bloed sijpelde, zo meldt de politie Regio Midden.

Volgens het slachtoffer zat hij buiten op het balkon naar een voetbalwedstrijd te kijken op zijn telefoon, toen hij plotseling een knal hoorde. Kort daarna voelde hij een branderig gevoel aan zijn rechterslaap en begon hij te bloeden.

Tijdens een buurtonderzoek hebben ooggetuigen verklaard, dat een wit  busje kort na het geloste schot op de weg keerde en met gepaste snelheid wegreed.

Het slachtoffer werd verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!