Keerthy Suresh en Radhika Apte hoofdrolspelers in YRF Entertainment Revenge Thriller-serie ‘Akka’

Radhika Apte en Keerthy Suresh zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe serie “Akka” van YRF Entertainment. De serie, een historische thriller geregisseerd door debutant Dharmaraj Shetty, wordt geproduceerd door de toonaangevende Indiase studio Yash Raj Films (YRF). 

De actrice Radhika Apte is bekend van “Andhadhun” en Keerthy Suresh van “Maamannan”. 

Volgens een bron in de industrie zijn beide acteurs geprezen om hun natuurlijke talent en uitmuntende prestaties in vorige projecten. “Akka” wordt een van de grootste tentpolenseries van YRF Entertainment, waarbij details van het project geheim gehouden worden om de intrige te verhogen. 

YRF Entertainment geniet succes met hun eerste serie ‘The Railway Men’ op Netflix, een ode aan de onbezongen helden van de Bhopal-ramp in 1984.

Hun tweede serie ‘Mandala Murders’ is een meer seizoens misdaadthriller met in de hoofdrollen Vaani Kapoor en anderen, en is momenteel in productie. Daarnaast heeft YRF’s spionagefilm “Tiger 3” met Salman Khan een wereldwijde omzet van $48 miljoen behaald.

error: Kopiëren mag niet!