Ranbir Kapoor zegt dat hij altijd de handdoek van Alia Bhatt van de vloer raapt nadat ze gedoucht heeft

Ranbir Kapoor en Alia Bhatt zijn nu zes jaar samen en vorig jaar stapte het stel in het huwelijksbootje en verwelkomde hun dochter Raha. In een recent interview sprak Ranbir over hoe ‘relaties moeilijk zijn’ en dat je er voortdurend aan moet werken om een ​​huwelijk te laten slagen. 

De acteur vertelde ook dat hij en Alia het tegenovergestelde van elkaar zijn als het gaat om het organiseren en netjes houden van zaken. 

Tijdens zijn optreden in Unstoppable met NBK werd Ranbir gevraagd hoe een huwelijk tussen twee populaire acteurs werkt en hij zei: ‘We zijn nu zes jaar samen.  Ik denk dat je in het eerste jaar begrijpt hoe je met elkaars persoonlijkheid om moet gaan. Relaties zijn moeilijk.  Mensen zijn zeer taaie dieren, zeer moeilijk te begrijpen. Je moet de persoon begrijpen. Je moet empathie hebben voor die persoon.”

error: Kopiëren mag niet!