Dit is waarom David Beckham en Victoria Beckham na 24 jaar samen niet samen slapen

David Beckham en Victoria Beckham zijn bijna 24 jaar samen. Het stel deelde in 2017 al dat ze niet samen slapen, maar dit waren we collectief vergeten tot de informatie door alle buzz rondom de documentaire-serie weer boven kwam drijven. 

In dat jaar gaven David en Victoria een interview aan The Daily Mail, waarin ze deelden dat ze een woning hadden gekocht in de Cotswolds in Engeland waarin voor hun beiden een aparte vleugel was ontworpen. De vleugels hebben ieder een eigen keuken, slaapkamer en tuin, zodat ze ‘genoeg privacy en onafhankelijkheid’ hebben. 

Een bron van The Things deelde hierover: ‘Het werkt eigenlijk heel goed voor David, Victoria en de kinderen. Als ze gek worden van elkaar kunnen ze zich terugtrekken in één van de vleugels alsof ze in verschillende huizen wonen. David kan naar Soho Farmhouse ontsnappen voor een feestje wanneer hij wil, dat lijkt één van de redenen te zijn geweest waarom hij het huis kocht.’ 

Al in 2007 liet Victoria aan ELLE weten: ‘Ik slaap naakt. Ik zal naakt zijn als ik elke avond bij hem slaap.’ In een ander interview deelde ze dat ze voor het slapengaan een dikke laag voetcrème aanbrengt en sokken draagt in bed. Daar blijft het niet bij, ook gebruikt ze een handcrème waarna ze handschoenen aantrekt. Sokken, handschoenen en verder naakt, we snappen dat je dan liever alleen in bed wil liggen.

error: Kopiëren mag niet!