Cassie klaagt Diddy aan voor mishandeling en verkrachting

Zangeres Cassie, volledige naam Casandra Ventura, heeft een rechtszaak aangespannen waarin ze Sean “Diddy” Combs beschuldigt van mishandeling en verkrachting gedurende hun jarenlange relatie. Ventura stelt dat Combs haar heeft onderworpen aan fysiek geweld en verkrachting en eist haar gedwongen seks te hebben met andere mannen. 

Combs ontkent de beschuldigingen via zijn advocaat. De aanklacht beweert dat Combs Ventura mishandelde en in 2018 naar haar huis in Los Angeles kwam om haar te verkrachten. 

Ventura verklaart dat ze nu opkomt voor zichzelf en andere vrouwen die te maken hebben met geweld in relaties. De advocaat van Combs, Brafman, noemt de aanklacht een poging tot chantage en beweert dat Ventura 30 miljoen dollar eiste om niet met haar verhaal naar buiten te komen. 

Ventura’s advocaat, Wigdor, beweert echter dat Combs haar aanzienlijk geld bood om te zwijgen, wat zij weigerde. Cassie Ventura, bekend van de hit ‘Me & U’, had een on/off-relatie met Diddy sinds 2007. Diddy zelf is een succesvolle muziekproducent en ondernemer. De zaak brengt de lange, invloedrijke carrière van Combs in de hiphopwereld onder de aandacht en zijn bijdragen aan de muziekindustrie, waaronder het oprichten van Bad Boy Records en samenwerkingen met prestigieuze artiesten. Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn en een tv-zender.

error: Kopiëren mag niet!