Dankbaar voor deze dag viert het echtpaar Mahabier – Koendji te mdden van hun kinderen, kleinkinderen en families hun goudenhuwelijk

De heer Henk Tjandrikapersad Mahabier, is geboren op 26 januari 1953 in het district Suriname. Hij gaf zijn krachten als wacht, controleur bij het onderwijs en wel ongeveer 30 jaren tot zijn pensionering. Mevrouw Tjitrawatie Joyce Koendji, zag het levenslicht op 1 july 1959 te Paramaribo. Het huwelijk is niet gearrangeerd het was liefde op het eerste gezicht. Uit het huwelijk zijn er 4 kinderen geboren waaronder 2 dochters en 2 zonen. Verder heeft het echtpaar 5 kleinkinderen. Een bijzondere hoogtepunt in het leven van het echtpaar is het groot brengen van hun kroost. Het hindoeisme is het geloof dat het echtpaar belijdt. Het vertrouwen, verdraagzaamheid, rechtvaardigheid en zorgzaam zijn naar elkaar toe is de sleutel voor een succesvol huwelijk onthullen zij, dat ze daardoor 50 prachtige jaren samen hebben doorgebracht, nu op naar de diamanten bruiloft. Bij zo een mijlpaal is het gebruikelijk dat het echtpaar bezoek ontvangt van regeringsvertegenwoordigers. Namens Districtscommissaris werden de felicitaties over gebracht door de Districtssecretaris, de Adjunct Districtssecretarissen en de Onder Bestuurs Opzichter. Het echtpaar ontving een bloemstuk, een felicitatie kaart en een ingelijste foto. De gebruikelijke inhoud van de enveloppe, die gepaard gaan bij zulk een mijlpaal werden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!