50 gouden mooie jaren samen voor het echtpaar Kasandikromo – Kasanwiradi 

Onlangs mocht het echtpaar Kasandikromo – Kasanwiradi, het heugelijk feit vieren dat zij 50 mooie gouden jaren zijn verbonden aan elkaar. De heer Pairin Kasandikromo, zag het levenslicht op 20 maart 1948 in het district Suriname. Als houtskool verwerker en verkoper begon hij met zijn eigen onderneming, maar is vanwege ziekte gestopt met de werkzaamheden. In zijn dagelijks leven houdt hij zich bezig met kleine landbouw voor eigen gebruik. Mevrouw Ramijen Kasanwiradi, is geboren op 6 december 1956 in het district Suriname. Uit het huwelijk zijn er 5 kinderen geboren (4 dochters en 1 zoon). Verder heeft het echtpaar 17 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen. Als hoogtepunt in het leven van het echtpaar gaven zij aan, het bouwen van hun eigen woning. Het echtpaar beleid het geloof van het Javanisme. Bij zulk zo’n mijlpaal is het gebruikelijk dat het echtpaar bezoek ontvangt van regeringsvertegenwoordigers. Zij mochten van hun een bloemstuk, een felicitatie kaart en een ingelijste foto van hun in ontvangst nemen. De inhoud van de gebruikelijke enveloppe die gepaard gaat bij zo een jubileum werden overgemaakt op hun bankrekeningnummer.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!