Ajay Devgn, Rekha, Karisma Kapoor en Arjun Kapoor markeren hun aanwezigheid bij Ambani’s Ganesh Chaturthi-vieringen

De Ambanis organiseerden op dinsdag 19 september een grote puja en bijeenkomst in hun residentie Antilia in Mumbai, ter gelegenheid van Ganesh Chaturthi. De uitbundige vieringen werden bijgewoond door enkele van de grootste namen uit de politieke en zakelijke sector, en bijna alle grote namen uit de Hindi-filmindustrie. Zoals eerder gemeld, waren de grootste sterren van Bollywood, waaronder Shah Rukh Khan en Salman Khan, samen met hun families aanwezig bij het evenement. Vele anderen, waaronder Ajay Devgn, regisseur Rohit Shetty en senior acteur Anil Kapoor, maakten ook deel uit van de festiviteiten. De actiesuperster van de Hindi-cinema, die normaal gesproken nooit te zien is op Bollywood-feesten en bijeenkomsten, maakte een zeldzame publieke verschijning tijdens de Ganesh Chaturthi-vieringen georganiseerd door de familie Ambani.  Interessant is dat Ajay Devgn, die er zoals altijd onstuimig uitzag in een witte kurta en een bijpassende broek, poseerde met zijn goede vriend en frequente medewerker, regisseur Rohit Shetty. Rekha, de legendarische actrice, werd ook gezien tijdens de Ambani Ganesh Chaturthi-vieringen, en ze poseerde met de beroemde ontwerper en haar goede vriend Manish Malhotra. De veteraanster zag er prachtig uit als altijd in een donker kastanjebruine kanjeevaram zijden sari en bijpassende blouse. Ze maakte haar look af met traditionele tempelsieraden, haar kenmerkende make-uplook met rode lippen en een gouden potli-tasje. Veel andere beroemde sterren van B’town, waaronder Karisma Kapoor, Anil Kapoor, Arjun Kapoor, Riteish Deshmukh en Genelia D’Souza, Aamir Khan’s kinderen Ira Khan en Junaid Khan, en anderen werden dinsdagavond ook gezien tijdens de Ambani Ganesh Chaturthi puja. Karisma zag er prachtig uit in een rood-witte, zwaar verfraaide kurta-sharara-set. Ze maakte haar look af met een met gajra gekleed kapsel en een statement clutch.

error: Kopiëren mag niet!