Lil Wayne kondigt nieuwe mixtape aan voorafgaand aan Tha Carter VI

Het hele jaar door plaagt Lil Wayne zijn op handen zijnde veertiende studioalbum Tha Carter VI, zijn eerste toevoeging aan zijn fan-favoriete Tha Carter-albumserie sinds 2018. Zelfs tijdens zijn landelijke Welcome to Tha Carter Tour, die het grootste deel van de maand plaatsvond  deze zomer werd aangenomen dat Wayne de LP in de zeer nabije toekomst zou uitbrengen. Maar nu lijkt het erop dat hij een beetje een maar al te bekende omweg maakt. Op woensdag (20 september) ging de uit New Orleans afkomstige rapper naar Instagram om Tha Fix Before Tha VI aan te kondigen, een vermoedelijke mixtape die hij vóór Tha Carter VI zal uitbrengen. Bij het uploaden van de rood-zwarte albumhoes specificeerde Wayne niet wanneer het project zou arriveren, maar vermeldde wel op de pre-save-site voor het project dat het “binnenkort beschikbaar is”. Tha Fix Before Tha VI volgt een soortgelijke trend die Wayne zijn hele carrière heeft toegepast met meerdere mixtape-series zoals Sorry 4 the Wait en Da Drought, waar hij routinematig een mixtape dropt om fans vast te houden vlak voor een langverwachte albumrelease. Tegen mijn fans denk ik dat ik het het beste verwoord als ik zeg: ‘Ik kan niet zonder jou.’ Dit is voor jullie allemaal. Jullie allemaal zoals mijn fans, jullie allemaal zoals de mensen in de menigte, mijn supporters, degenen die met mij werken, degenen die voor mij werken, degenen die om mij heen werken, degenen die werken zoals ik, ‘zei hij. “Dit is voor ons. Nog een voetnoot.  Ik stop niet. Ze vertelden me hoe laat ik hier moest zijn, ik was in de studio. Ze vertelden me hoe laat ik kon vertrekken, ik ga terug naar de studio. Dus dankjewel.  Ik hou van jullie allemaal… En bedankt aan mijn verdomde kinderen, ik hou van jullie allemaal.’

error: Kopiëren mag niet!