Arshad Warsi zei : “Ik kan nogsteeds niet zeggen dat ik deel uitmaak van de filmindustrie”

Arshad Warsi zei, dat het moeilijk was, vooral voor jongens zoals zij die niet uit de industrie komen. Hij was onlangs te zien in seizoen 2 van Asur. Er is geen grotere beloning dan de bewondering van het publiek, zegt Arshad Warsi, die gelooft dat het succes van seizoen twee van Asur bewijst dat als kijkers van een personage houden, ze ervoor kiezen. Of het nu de slimme Ballu van Tere Mere Sapne is, de toegewijde sidekick Circuit uit Munna Bhai-films of de kleine advocaat Jagdish Tyagi in Jolly LLB, Arshads filmografie pronkt met gedenkwaardige personages.

De acteur zei dat het waarschijnlijk zijn “inherent beminnelijke” persoonlijkheid is die in zijn personages op het scherm weerspiegelt en ze interessanter maakt.

“Het geld dat men verdient is een bijproduct, maar het belangrijkste waar men naar hunkert is waardering. Je wilt dat mensen naar je toe komen en zeggen: ‘Wat een film, wat een personage en ik hield van je erin’. Dat is mijn onderscheiding en beloning. Daar zoek ik persoonlijk naar”, vertelde Arshad  in een virtueel interview.

“Ik denk dat ik van nature beminnelijk ben en dat deel van mij komt in alles wat ik doe. Het kan een agent zijn, een klootzak of wat dan ook. Ik wil dat mensen mijn werk waarderen, of het nu positief of negatief is”,  voegde hij eraan toe.

In Asur 2 keert de 55-jarige terug als forensisch expert Dhananjay Rajput naast acteurs Barun Sobti (Nikhil Nair), Anupriya Goenka (Naina Nair), Ridhi Dogra (Nusrat Saeed) en Amey Wagh (Rasool Shaikh).  Het tweede seizoen van de psychologische thrillerreeks, die vorige maand in première ging op JioCinema, wordt geregisseerd door Oni Sen.

error: Kopiëren mag niet!