Varun Dhawan, Janhvi Kapoor’s ‘Bawaal’-teaser onthuld en datum bevestigd

“Bawaal” van filmmaker Nitesh Tiwari met in de hoofdrollen Varun Dhawan (“Bhediya”) en Jahnvi Kapoor (“Mili”), heeft een teaser onthuld en de datum van de wereldwijde direct-naar-digitale première op Amazon’s Prime Video bevestigd. Varun Dhawan speelt Ajay Dixit, een onderwijzer in Lucknow, verafgood door zijn studenten en bewonderd door iedereen in de stad en Janhvi Kapoor als Nisha, een slim en mooi meisje, wiens enige hoop is haar enige ware liefde te vinden. Maar, liefde is nooit gemakkelijk en moet een eigen weg vinden door een eigen oorlog. De film is opgenomen in India en op meerdere internationale locaties. 

De film is geproduceerd door Sajid Nadiadwala’s banner Nadiadwala Grandson Entertainment in samenwerking met Ashwiny Iyer Tiwari en Nitesh Tiwari’s Earthsky Pictures.

Manish Menghani, directeur van contentlicenties bij Prime Video, India, zei: “Een onconventioneel liefdesverhaal in de vorm van ‘Bawaal’ overschrijdt de grenzen van grenzen, talen of een tijdsperiode. Een krachtige samenwerking tussen de veelgeprezen combinatie van Nitesh en Ashwiny Iyer Tiwari met de gevierde filmmaker – Sajid Nadiadwala, samen met Varun Dhawan en Janhvi Kapoor als het leidende paar zal het publiek gegarandeerd een romantisch verhaal bezorgen dat ze nooit zullen vergeten. ”

error: Kopiëren mag niet!